Room is currently offline

  • SATISFIED? 65 98% 2  

Allgood4u's Bio and Free Webcam

Real Name:
Allgood4u
Followers:
22759
Birth Date:
Sept. 1, 1957
Age:
56
Sex:
Couple
Interested In:
Men, Women, Transsexuals, Couples
Location:
Looking for Good Moderators!
Last Broadcast:
2 days, 2 hours
Language(s):
English, French and Spanish
Body Type:
Naturelle, no make up, no weave 100% REAL Woman
Smoke / Drink:
no/no my body is too precious
Body Decorations:
Sometimes I wear clothing.
Pics & Videos:
About Me:



F.A.Q.


1. Are you REALLY 56?
Answer:
Never ask a woman her age. There are other ways to find out IF it matters.
2. Do you like younger guys?
Answer:
I like MATURE men of any LEGAL age.
3. Do you sell your panties?
Answer:
I do not sell anything. BUT, my SuperFriends get all kinds of "special gifts" to show my appreciation for their consistent support.
4. Are you married or attached?
Answer:
I am married to myself. I have many friends, playmates and supportive people in my life. Some of them you may even see with me on webcam.
5. Would you ever meet someone from the internet?
Answer:
I have met people from the internet before. It depends on the person. I am always open to meeting decent people who are genuinely interested in every aspect of my life and who I feel have common interests.
6. Do you work out?
Answer:
Not very often. I practice yoga occasionally, I take walks and swim. Mostly, I just think of myself as healthy and in good shape. The mind controls the body!
7. Why don't you get a real job?
Answer:
I retired from a lucrative corporate position. Webcam is more fun and rewarding. I truly love it. They say "when you find something that you love to do, you'll never work another day in your life!"
8. Where do you live?
Answer:
I am a citizen of the world. I travel quite often. I do not give my specific location to anyone until or unless they demonstrate an air of generosity and genuine concern for my well-being.
9. Are you bisexual?
Answer:
I have no gender or sexual preference.
10. Can I buy you a gift?
Answer:
My favorite question! Please view my Amazon Wish-List and purchase e-Gift Cards in any amount for allgood4u2c@gmail.com



To FIND OUT MORE......FOLLOW MY BLOG : http://cougardomme.tumblr.com













Wish List: